Trabajo Técnico de Sistemas Tecnologías Cloud en Barcelona

Estás son las últimas ofertas de trabajo de Técnico de Sistemas Tecnologías Cloud en Barcelona encontradas.

 empleos encontrados

 • 11/08/2022

  Cataluña

  May XTA be with you! No et preocupis... som més bons que Darth Vader, però és que has de saber que a XTA tenim una nova oportunitat! Si ets un/a administrador/a de sistemes que sap portar el timó dels sistemes operatius Windows, Linux i Android, no et tornes boig o boja amb el tiqueting a través d'eines com GLPI o Jira i tens un aire enrotllat i enfocat a donar una bona atenció al client intern - tant als nouvinguts/des com als que ja hi formen part, preparant els equips, bolcant tots els esforços per a donar solució a les incidències del dia a dia i gestionant l'estoc del que serà el teu imperi informàtic - podràs ser el/la proper/a jedi de la informàtica a XTA. A més volem saber si els teus somnis estan creats amb VMware, si no pots viure sense Google Workspace, i si gestiones els contenidors de Docker amb la mateixa facilitat que respires. I és que t'encarregaràs del desplegament, configuració, manteniment i supervisió de màquines virtuals i servidors. Ens encantarà que tinguis una clara orientació al client intern, que valoris el tracte amb l'equip. Que tinguis bona capacitat d'organització en el teu dia a dia, i amb capacitat d'autogestionar el temps. A nivell laboral, ens agradaria que comptis amb mínim 3 anys d'experiència en un departament de sistemes realitzant tasques relacionades amb la microinformàtica - instal·lació, configuració i reparació d'equips, entre altres tasques relacionades -, així com amb sistemes - màquines virtuals, servidors, directori actiu, entre altres -. Les tecnologies principals amb les que treballaràs en aquesta posició són: GLPI - Windows - Linux - Android - Vmware - Windows Server 2016 - Google Workspace - Linux Server - Apache - Nginx - Docker - Active Directory - Scripting Com serà la teva experiència laboral si vens a XTA? Tindràs un horari de dilluns a divendres de 9h a 18h, en modalitat presencial, amb una hora per a dinar (en aquesta hora pots fer servir la sala de jocs o la descans per a fer una mini becaina). T'oferim un salari acord a les teves capacitats d'entre 20K i 27K, però això serà l'inici, ja que ens preocupem per a que puguis seguir creixent en tots els aspectes fins a arribar a ser un Mestre Jedi dels sistemes a XTA! Si el que has llegit fins aquí crida la teva atenció i creus que podries ser el/la nou/va membre de l'equip, deixa'ns el teu CV i aviat contactarem amb tu!

 • 30/06/2022

  Cataluña

  Desde Sandav Consultores estamos buscando un/a Administrador N2 Windors y Linux con nivel de ingés B2. Perfil: Windows administration, (AD, O365, Exchange, DNS) Linux administration: RedHat or CentOS AWS administration, Google Cloud or Azure Storage administration (SAN & NAS). Backup administration (Veeam) Virtualization administration, (VMWare, Citrix) Scripting: Bash and Powershell (Python as a plus) Automatización Valorable; MCVA or equivalent Windows certification AWS Certified SysOps Administrator or Certified DevOps Engineer Backup administration using Exagrid as a backend Storage administration of Dell stack (Isilon, PowerStore, vMAX) Ofrecemos: L a V de 09:00 a 18:00. 1 dia a la semana libre elección teletrabajo Contrato de 4 meses de duración inicial Salario en función de experiencia 32k - 42k

 • 23/06/2022

  Cataluña

  En Rawson España buscamos TÉCNICO ADMINISTRADOR DE AZURE para una importante oferta laboral en Barcelona. Ofrecemos la oportunidad de formar parte de un gran proyecto empresarial en constante crecimiento y evolución. Descripción de la oferta Rol:Técnico administrador de Azure Ha de ser un Administrador de sistemas windows y azure, imprescindible que tenga experiencia previa en la administración de sistemas. Requerimientos: Administrador de Azure, con experiencia (AAD) Powershell Administrador de Windows Condiciones Laborales: Lugar de Trabajo:80% presencial en barcelona Tipo de Contrato: indefinido Salario: A convenir de acuerdo a la experiencia Jornada estándar Desarrollo profesional trabajando en grandes proyectos para los clientes más importantes a nivel nacional e internacional. Salarios competitivos y objetivo de permanencia a largo plazo. Trato personalizado y cercano basado en la confianza. ¡Únete al equipo Rawson España! / ¡Apúntate en nuestra oferta! / ¡Inscríbete, te estamos esperando!

Búsqueda avanzada