El millor talent digital està a ticjob!

Consigue el match perfecto con nuestra comunidad 100% Tech.

Registrar empresa

Ofertes de treball IT

Publica les teves ofertes de treball IT dirigides exclusivament a perfils Tech. Nosaltres els donarem la màxima visibilitat.

BBDD amb doble cercador

Accedeix a la nostra base de dades 100% Tech, utilitza el cercador semàntic lliurement i el cercador matricial per filtrar per tecnologies exactes i el nivell d'expertise.

Employer branding

Increase your visibility through our customized impulses throughout our network of partners and social media (RRSS, mailing, specific groups, etc...)

Els nostres clients ens recomanen

logo telefonica opinion Virginia Lozano

“El equipo de Ticjob está compuesto por grandes profesionales y mejores personas. Nos ayudan a gestionar nuestros procesos de selección T.I dándoles la visibilidad que necesitamos para su rápida cobertura y su disposición es siempre absoluta”

logo grupo valora opinion Armalys M.

"Gracias a publicar nuestra oferta de trabajo en ticjob.es contratamos un perfil de CTO en tiempo record"

logo encamina opinion Aittor Sobradelo

"Nos identificamos con el ser especialistas y con una forma de trabajo cercana y confiable, y eso es lo que nosotros encontramos en Ticjob. Un equipo de personas cercanas y comprometidas, con una plataforma especializada en ofertas TIC con un conocimiento vertical en tecnologías. Y además, tenéis un gran alcance y nos ayudáis en la difusión de las ofertas, y eso para nosotros es todo un match."

Aquestes empreses publiquen les seves ofertes de feina TIC a ticjob.es

Employer branding

 • Microsites

  Et creem un site amb contingut multimèdia totalment personalitzat, enllaços a la teva web, text SEO enriquit i totes les teves ofertes de treball.

 • Impulsos a mida

  Difusió de les teves ofertes de feina a xarxes socials com Linkedin, Google for Jobs i moltes més mitjançant el disseny de posts personalitzats.

 • Partners

  Accedeix de forma directa a la nostra comunitat de partners de formació IT, esdeveniments i fires tecnològiques on estem presents.

100% Tech

 • Només perfils IT

  El nostre equip de quality revisa i valida tots els perfils inscrits i les ofertes publicades perquè compleixin els nostres estàndards 100% IT.

 • Filtra per expertise

  Segmenta per nivell d'experiència en les diferents tecnologies del cercador matricial per aconseguir una cerca encara més exacta.

 • Candidats actius

  Filtra totes les cerques amb candidats que estiguin actualment disponibles i optimitza els teus contactes per agilitzar els teus processos de reclutament.

Estalvia temps

 • Alertes de CV

  Crea les teves alertes de CV amb els criteris que vulguis per rebre diàriament els nous perfils IT inscrits que facin matx amb els teus requisits.

 • Mailing massius

  Selecciona els candidats que més s'ajustin als teus criteris en els resultats de cerca i contacta'ls mitjançant correu electrònic a tots simultàniament.

 • IA Interview

  Gràcies al nostre assistent d'IA, realitzarem una primera entrevista introductòria per, de manera autònoma, aconseguir informació bàsica i determinant per estalviar-te temps i facilitar el teu procés de recruiting.

 • Integració ATS

  Treballes amb algun ATS? Ens integrem mitjançant la nostra API perquè pugueu publicar les vostres ofertes i rebre les candidatures des d'un mateix lloc.

IT Challenge

 • Elige la temática

  Podemos hacer el challenge que mejor encaje con tu empresa, para estudiantes, para perfiles Java, perfiles de cyber...

 • Jurado de primer nivel

  Entre 10 y 30 expertos en la materia tech serán el jurado para cada challenge, pudiendo ser profesores de universidad, gurus...

 • Acceso a +200 participantes

  Podrás tener acceso a los test y a toda la información de contacto de los participantes.

 • 40 preguntas

  40 preguntas para más de 200 participantes. Al final quedarán 20 finalistas y solo 1 ganador, consigue al mejor talento IT.

Els nostres partners tecnològics

Posa't en contacte amb nosaltres

*Disponibilitat de dilluns a dijous de 9 a 18 hores. Divendres de 9 a 17 hores.

Icona fletxa scroll amunt