Respecte a ticjob.es

ticjob.es és un portal de treball IT independent i innovador especialitzat en el mercat d'ofertes de treball TIC a Espanya.

Basat en el nostre motor de recerca patentat, desenvolupat específicament per al sector TIC, ticjob.es permet a les empreses trobar als candidats perfectes. Els candidats poden fàcilment trobar el treball adequat, sense perdre el temps llegint ofertes de feina que no coincideixen amb les seves necessitats / competències / objectius professionals.

ticjob.es ha engegat una plataforma de comunicació molt eficient entre els ocupadors i els candidats, que se centra en les competències dels candidats i les exigides per la feina. Pel que, el nostre sistema es basa en un conjunt complet de tecnologies que cobreix de manera eficient l'actual mercat d'ofertes de treball TIC a Espanya. Les competències utilitzades per ticjob.es es poden segmentar en: Desenvolupament, Sistemes i Aplicacions Gerencials.

ticjob.es és també un equip d'experts, la qual cosa ens permet oferir als ocupadors i als candidats un assessorament i un servei personalitzat basat en la nostra experiència i l'experiència quotidiana.
El valor afegit que ofereix ticjob.es als candidats inclou :

ticjob.es s'esforça per oferir als candidats una cobertura total dels treballs disponibles en el mercat TIC d'Espanya. Nosaltres presentem feines IT provinents de tota la gamma d'empreses: sigui quin sigui la seva grandària, mercat o sector de l'economia (banca, telecomunicacions, energia, consultoria, organismes públics…)

ticjob.es és un important punt de contacte amb el mercat d'ofertes de treball TIC a Espanya.
El valor afegit que ofereix ticjob.es als reclutadors inclou :

Reclutament efectiu, que succeeix principalment amb CV’s recents.

Gràcies a un sistema de comunicació innovador i actiu, ticjob.es proporciona una permanent actualització de la Base de Dades Curricular.

A més, en publicar ofertes de treball en ticjob.es permet als reclutadors beneficiar-se d'una visibilitat optimitzada del nostre portal de treball, via xarxes especialitzades, metamotors i diferents canals de comunicació.

Contacta amb nosaltres

Desitges més informació sobre els nostres serveis?

Contacta'ns directament per telèfon +34 914 45 09 80 o a través del nostre formulari de contacte.