Executiu de Comptes Especialista Seguretat Logica_Barcelona

Busquem Professionals amb experiència consultoria i venda de serveis i solucions de Seguretat Lògica (Seguretat de la Informació i Ciber-Seguretat) per integrar-se en un departament comercial del segment de mitjanes empreses i Grans Clients tant de Sector Privat com de sector Públic.

 

Funcions:

  • Seràs líder i responsable del procés en tot el cicle de vendes: Assoliment d'interlocució i relació amb decisors de client; detecció de necessitats i reptes; assessoria; elaboració de la proposta de valor; col·laboració amb l'Enginyeria prevenda especialitzada en seguretat; definició de l'estratègia d'assegurament en competència; presentació i defensa de la proposta; negociació i tancament del contracte. Es requereixen capacitats de lideratge i treball en equip amb els equips de Desenvolupament de Negoci; Màrqueting de producte; Comercial generalista; Desenvolupament de Negoci i Operacions.
  • Gestionaràs una cartera de clients dissenyant l'estratègia comercial per al desenvolupament i captació de de negoci i elaborant una proposta personalitzada, manejant dades tècniques i pressupostaris.
  • Representaràs a Telefónica, donant una atenció global extrem a extrem.

Requisits:

  • Si ets un referent amb elevats coneixements tècnics; amb experiència demostrable; habilitats comercials; d'influència i negociació en el camp de la Seguretat Lògica, t'integraràs en l'equip comercial com Executiu de Vendes especialitzat col·laborant amb altres Executius de Vendes Generalistes.
  • Es requereix la capacitat d'estimular i detectar reptes, necessitats i riscos a tots els nivells, en els clients i prescriure les solucions més adequades en cada cas.

 

A Telefónica Empreses liderem el mercat de serveis digitals acompanyant a empreses i administracions públiques en la seva Transformació Digital.

 

T'oferim formar part d'una gran empresa i d'un projecte ambiciós i il·lusionant.

 

Busquem els millors especialistes en Seguretat Lògica. Estàs preparat per a aquesta aventura?

 

Lloc de Treball: Barcelona amb disponibilitat per desplaçar-se en visites a clients per tot Catalunya.

 

 

 

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

 

https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=99385&company=Telefonica&username=

 

Descripció de l’empresa

Telefónica es una compañía sensible a los nuevos retos que exige la sociedad actual. Por eso ofrecemos los medios para facilitar la comunicación entre las personas, proporcionándoles la tecnología más segura y de vanguardia, para que vivan mejor y consigan lo que se propongan. Un espíritu innovador, atento y con un inmenso potencial tecnológico que multiplica la capacidad de elegir de sus más de 346 millones de clientes en 21 países y un promedio de 127.000 empleados.

Mostrar descripció completa
Seleccioneu el tipus de candidatura
Ofertes similars
Ofertes de treball similars en funció dels criteris : Pre-Venda / VendesConsultor (Especialista)Seguretat
Presentació de l’empresa Veure més ofertes